Sragi92 Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Přeji všem krásný večer, Měl bych otázečku a pro vás zběhlé hráče to bude dá se říct maličkost. Zůstanou mi trofeje a exp na PSN lvl, pokud hru odinstaluji(prodej,výměna) popř nezmizí mi ani expirience z PSN? nebo se vše po odinstalování smaže. Děkuji všem za odppvědi hezký zbytek večera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Ne trofeje ti nezmizi, co si predstavujes pod pojmem expirience? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sragi92 Odesláno Červen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Zkušenosti co zvyšují lvl PSN účtu, pokud jsem to pochopil dobře když získávám trofeje tak se mi i zvedá PSN LVL, takže jsem měl na mysli jestli ten zůstane taky stejný. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 no toho si vubec nevsimam, kazdopadne ne nic se ti nesmaze, je to spojene s uctem ne s konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2015 Jen bych doplnil, že o trofeje nepřijdeš pouze v případě, že je máš všechny synchronizované s online účtem (v případě smazání PSN účtu z konzole). Jinak pouhé odinstalování či smazání hry z HDD nemá na trofeje vůbec žádný vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.