Trinky Odesláno Červen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2015 Je tu nekdo z jihu ? :-) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chvalsinak Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Já jsem z Chvalšin.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 České Budějovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 A co mate za hry ??? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Last of US, Far Cry 4, Watch Dogs, DriveClub, Project CARS, AC: Black Flag, AC: Unity, Alien: Isolation, Tomb Raider: Definitive Edition a jeste nejaky drobnosti z PS Plus co nehraju... Do budoucna mam v planu F1 2015, WWE 2K15, Mortal Kombat X, The Order a GTA V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Hmmm.... to je dobra sbirka..... ja jsem v gta 5 zrovna vcera dohral pribeh :-) mam v planu battlefield hardline a mortal kombat x atd.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randalnik Odesláno Červen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2015 Taky České Budějovice :lol: Sbírka je malá, není moc čas: GTA V, LBP3, TLOU:remastered, Minecraft (pořád zabalenej, spíš bych prodal:D) a Wolfeinstain:NO R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červen 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Pridejte si me .... moje id : trink90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Ahoj, nehrajete náhodou někdo B4 nebo CoD: AW? Já s kámošem hledáme nějaké pařany k sobě.:) Také jsme z jihu, ale nehrajeme každý den, a máme rádi pohodu a klídek při hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Já jsem taky z Č. Budějovic. Aktuální hry - The Witcher 3, GTA V, AC: Unity, Driveclub, Plants vs Zombie: Garden Warfare + všechny PS+ hry od prosince 2014. Většiny dohraných her se okamžitě zbavuji. PSN nick: hans999_cz Mám ještě Vitu, ale ta mě moc nebaví. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 ID : trink90 Pridejte si mne..... muzem az bude cas a chut neco zahrat :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ceCko Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Jaké máš hry Trinky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Battlefield Hardline , Ufc , Gta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Červenec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2015 Český Krumlov. GTA. Last of us. Watch dogs. Zaklinac. PES15. Tomb Raider. Assassin BF. Rory Mcilroy PGA. THE Golf club. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.