zozy Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 čus kluci, nevíte někdo, jestli když si koupím season pass vyprší někdy jeho platnost? Tím mám na mysli, že třeba za rok, už nebudu mít přístup ke všem DLC apod. Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 ne nevyprsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 10, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2015 Právě mě zmatlo to, ze jsem někde na nějakém eng foru cetl jak typek psal ze nevi jeatli koupi když munto za rok vyprsi :-) aha tak to jo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
čus kluci, nevíte někdo, jestli když si koupím season pass vyprší někdy jeho platnost? Tím mám na mysli, že třeba za rok, už nebudu mít přístup ke všem DLC apod. Díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.