kuba7 Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 dneska jsem si úplnou náhodou všiml,že jde konečně na store platit přes PayPal...na tuhle možnost čekám takovou dobu a když to konečně přidají,tak si nevšimnu žádné novinky na herních webech nebo v updatu :D ...mohl by mi někdo prozradit jak dlouho to tam je,že sem to nepostřehl? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Já o tom vim asi tak měsíc, neměl sem moc času to zkoumat, ale mám za to ze mi šel dobíjet pouze Wallet ne platit,snad se pletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7 Odesláno Červen 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 tak dobít wallet v podstatě stačí na placení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 už to tam je minimálně ten měsíc - jakej je rozdíl když si člověk pořídí tu předplacenou kartu , nebo dobije přímo ze své karty oproti paypalu :wohow: ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7 Odesláno Červen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 no jelikož patřím ke konzervativním a konspiračním strašpytlům,kteří jim po problému z roku 2011 nechtějí vyplňovat číslo karty,tak mi paypal vyhovuje protože ho používám běžně i jinde...a předplacenou kartu nemám možnost koupit v mém okolí a když ji najdu trochu levnější na netu tak tu cenu dorovná platba za poštovné,takže sečteno podtrženo pro mě vede paypal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 ok,chápu:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.