Zavorka Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Zdravím lidi, sháním cca 3-5 hodně dobrých hráčů TitanFallu na Xbox One pro splnění jednoho zákeřného achievementu http://www.trueachievements.com/a193953/im-on-fire-achievement.htm Bez spolupráce je dost těžké ho udělat a hraje v tom hodně i štěstí. Během plnění je možnost získat i achievement za 5win streak ale ten není těžké získat. Pište mi na xbox, domluvíme se, Můj GamerTag = Zavorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 To jde boostnout ve ctyrech lidech myslim. Staci prehodit na australia nebo japan server a dat si hru kterou chces. Vetsinou vas to pripoji proti sobe pač tam nikdo na tech serverech není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červen 26, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Pravda, tak by mi stačilo kdyby se našli 3 lidé co mají titanfall. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dRTIKOOL Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Cau te muzete pocitat se mnou hraju ted docela casto Titanfall.jsem skoro kazdy den na xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2015 Muzu pomoct. Musite psat zpravy. Jsem offline. Pak se prehodim na online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 Taky by se mi hodila pomoc s tímto ajchem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2015 dnes kolem 20:00 se muzem sejit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.