prokoppd Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 Zdravím. Mám jednu otázku. Možno je to hlúposť ale ps4 mám iba chvíľu. Chcel by som si kúpiť a stiahnuť Mortal Kombat X. Problém je v tom že hra ma cca 31GB a doma mám pomalý net (0,4 MB/s - download) Je možné stiahnuť hru z PS store na druhom počítači (v práci)a potom preniesť napr. na USB klúči do PS4? Vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 Ano, je to hloupost:) V tvém případě doporučuji kupovat krabicovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 (upraveno) Ja to taky stahoval na celkem pomalym netu... Stahne se ale cca 3,8 GB a uz je mozne hrat a pokud nejsi v MK velkej profik tak stejne stravis delsi dobu v practice modu nez to driv stahnes :D Jinak krabicovku jsem zavrhl kvuli tomu ze je to takova hra pro me kterou si da clovek vzdy kdyz je nalada a nebavilo by me furt vyndavat disk... proto rozhodne digi verze! EDIT: Kdyby si nakonec koupil tak si me klidne pridej na PSN... Upraveno Červen 16, 2015 uživatelem MaraTFSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Červen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2015 Ďakujem, hneď som múdrejší. Tak to skúsim teda sťahovať a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.