snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Zdravím, jak mám stáhnout češtiny, VIP jsem (dnes aktivováno), ale nemám odkaz pro stažení Managera (odkaz na stažení na Drobbox je nefunkční) a také nemám heslo - Master mi ho nenapsal. Wlasta13 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Vzdyt to forum se zavira... Jak muzes byt VIP? Co vim, tak to za 10 dnu ukonci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 No to já jsem nevěděl, včera jsem psal Masterovi, jestli můžu zaplatit a on napsal, že jo. Dnes jsem peníze odeslal, on mi dal VIP, ale heslo a odkaz - nikde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Nemáte někdo GTAV v cz? Vlastně jsem chtěl jen tuhle hru...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Červen 17, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Píšeš mi na dvou fórech :D díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.