shadow.wizard Odesláno Prosinec 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2007 Da sa nejako spravit, aby som mohol spustat na mojom Xboxe DivX alebo XviD filmy, klipy, videa bez oficialneho updatu? Update Dashboardu (Dec. 4) je mozny aj bez Live ale kodeky pre spustanie videii nebudu pri tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 já jsem ten update udělal předtím mi nešli mp3,obrázky z psp ty mi ted jdou ale videa pořád ne píše to že se mám připojit na xlive . neví někdo co s tím ? jde to vůbec přehrávat .mp4 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 já jsem ten update udělal předtím mi nešli mp3,obrázky z psp ty mi ted jdou ale videa pořád ne píše to že se mám připojit na xlive . neví někdo co s tím ? jde to vůbec přehrávat .mp4 ? já jsem k tomu připojil psp...a pohodě přehrálo:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 já jsem ten update udělal předtím mi nešli mp3,obrázky z psp ty mi ted jdou ale videa pořád ne píše to že se mám připojit na xlive . neví někdo co s tím ? jde to vůbec přehrávat .mp4 ? MP4 to přehrává, ale až po updatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Jedina moznost je primo na HDD ulozit tento addon...Ale je zapotrebi si koupit neakej kit pro pristum na xbox hdd, ted uz nvm jak se jmenuje :D http://uploaded.to/?id=0zx8je edit: P.S navod v raru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 MP4 to přehrává, ale až po updatuno ten jsem udělal ale stejně to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 olo by mozne pokial by som zobral svoj HDD ku kamaratovi ktory ma Live a by updatol u seba a zobral by som svoj HDD k nemu zeby som mal ten XviD koded (kedze ide ten XviD kodek na HDD) u mna doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shadow.wizard
Da sa nejako spravit, aby som mohol spustat na mojom Xboxe DivX alebo XviD filmy, klipy, videa bez oficialneho updatu? Update Dashboardu (Dec. 4) je mozny aj bez Live ale kodeky pre spustanie videii nebudu pri tom...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts