tokyno Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 18. listopadu vychází Star Wars: Battlefront. Na konferenci EA na veletrhu E3 ukázali první gameplay záběry a za sebe můžu říct, že vypadají naprosto úchvatně. Pro mě, jakožto velkýho fanouška Star Wars, je tohle nejočekávanější peckou letošního roku! 8) Více zde: http://www.czexperience.cz/e3-2015-star-wars-battlefront-v-paradnich-zaberech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Sila toho gameplaye (na hothu) byla v tom, ze byl luxusne sestrihanej. na yt je i z tatooine (asi) a to uz trochu pokulhava. Myslim ale, ze jestli lidi nebudou pri mp za kreteny a dice to nedojebe, tak z toho muze byt solidni sw titul po dlouhy dobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 18, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Ano, na konferenci EA představili gameplay z Hothu a na konferenci Sony to z Tatooinu, který mi o moc horší než to první nepříjde. Podle mě to bude bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 Vypadá to hodně luxusně. To bude ale jenom multi ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Červen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2015 (upraveno) ano, je to jen multiplayer hra ... ale jsou tam i CO-OP mise. Upraveno Červen 22, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Tak co, uz hrajete Betu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 muze mi nekdo rict kde se to da stahnout? ja to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 stejně tak, zdá se mi že to na store ještě není, hledám to už od rána..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Ja taky jeste nenasel, myslel sem ze v poledne to tam frknou ale zatim nic ;-( Mam vecer divadlo tak az prijdu tak chci v noci hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 zatím nic, koukal jsem i na telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 podle hrej.cz takhle.. http://www.hrej.cz/novinky/2015/10/08/beta-sw-battlefrontu-zacina-dnes-vecer-37447/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Tak to přijdu že sportu akorát, pustím to na pozadí a za hraju si jen v nedelu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Origin mi pise ze start bude v 16:00, tak snad to plati i pro psko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 V tom článku je, že 19 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reimy Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Já vím, ale na originu je něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Uz je to online, ja uz stahuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 taky taky , mám 6 giga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 tak jsem si to zahrál hodinu na PC, a můžu říct, že raději zkusím Overwatch od Blizardu než tohle... za mě teda velké mínus... (první dojem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Někdo večer na Co op? Cca 22.30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Tak jsem stahl :) dneska vyzkouším, bohužel sem v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 tak jsem si to zahrál hodinu na PC, a můžu říct, že raději zkusím Overwatch od Blizardu než tohle... za mě teda velké mínus... (první dojem) Hmm za mně teda velká pecka :D ozvučení hratelnost a ten pocit když mas killstreak a najednou naproti tobě vyskočí Luke nebo Dart Vader k nezaplacení :D :D jen mně teda neskutečně šere že můžeš mít jen jednoho parťáka docela nám trvalo než jsme se připojili všichni k sobě do jednoho teamu vždycky to bylo čtyři na jedný straně tři na druhý a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 na to ozvučení jsem zvědavej jelikož jedu digital zvuk do 5.1 domacího kina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 na to ozvučení jsem zvědavej jelikož jedu digital zvuk do 5.1 domacího kina :) no tak to budeš mít velkou parádu já jedu bohužel jen přes tv a i tak je to super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VergilD Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Paradní hra, hral jsem za imperialy zatím jsem low level ale drop zone se mi dost libí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 no moc si nemim predstavit jak ma tohle cloveka zaujmout na vic jak par hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.