Neo33 Odesláno Červen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2015 Ahoj chlapi zalozil jsem svoji Crew v GTA 5 na ps4 pokud hrajete a mate zajem pridejte se hraju pomalu denne takze vzdy mne zastihnete online , Cechacku je po malu pojdme udelat jednu silnou crew!A nakopat prdel ostatnim:) Aktualne jsem na levelu 320 ! Mam odemcene a zahrane vsechny Heist mise a slusne penize na konte 8) jakmile odemknu crew barvy pro auta mam priravenou opravdu luxusni barvicku a logo pro vase vozitka tricka apod. Tak pojdme spolu do toho uvitam kazdeho koho tato hra bavi bez rozdilu veku! Pokud chcete juknete na moji crew na Rocstaru : http://socialclub.rockstargames.com/crew/czech_street_bangers Pokud mate zajem pridejte si me na ps4 : Ripper_cz83 zatim je to uzavrena skupina ,ale jakmile se nas sejde vic otevru ji :) Tak pome hosi pome ruinovat Rockstar!!!!!!!!8):cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.