Moderators romeno Odesláno Červen 22, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Ahojte, Zakládám tohle téma k nové funkci konzole playstation 4. Zajímá mě vaše názory, co na player říkáte, co nefunguje, co Vám tam chybí. Atd. Já se k tomu ještě nedostal, snad tento týden, ale jak se na to tak dívám, vidím v podporovaných formátech chybí zvuk DTS a o titulcích taky žádná zmínka. Více zde: http://blog.eu.playstation.com/2015/06/16/media-player-launches-on-ps4-today/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Nejvic co mi vadi ze tam neni podpora ntfs. Docela skoda kdyz to podporuje mkv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Kdo to jeste nezjistil,tak se da streamovat z PC do PS4 pres PS3 media server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Prostě úplně jednoduchej stream postrádajíci veškerou logiku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Červen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2015 Kurna to zase posrali s tim fat32:cry: to radeji nemeli ani poustet na store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 Uplne spatny :? neprehraje mi to ani videa natoceny sony telefonem a o avi atd. ani nemluvim... tam to zvladne cca 50% videi co jsem zkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Tak mě napadlo.. Originální DVD s filmama zvládá to je super ale chtěl jsem tam dat vypálenou dovolenou a koukat se a našlo to ale neapustilo. Tak jsem přemýšlel jestli to nějak nejde upravit v PC aby to jelo jako originalni? Co myslíte ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Ono taky zalezi v jaken formatu tu dovolenou mas , pokud to mas vyplaeny jako datovy dvd a tam jen nahazeny soubory s videama , pak se nejedna o dvd format. Je potreba to prevest, napr. v programu convertxtodvd. Jinak to je teda zklamani... Osobne me to moc nemrzi, jelikoz vse poustim pres PC ktery mam napojene pres hdmi do TV, ale ostatni uzivatele kteri to chcou i jako multimedialni zarizeni, je to s temahle omezenima velmi neprekticke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Pro mne osobně je už překvapením to, že nějaký media player zrovna sony udělala....vážně...MKV a SONY...jednomu by se chtělo říci, že peklo zamrzlo....Ale to jak to funguje...děs a bída.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosswell1987 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 nevite jestli je nejaka petice na to aby z toho udelali plnohodnotny multimedialni prehravac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 (upraveno) Nejvic co mi vadi ze tam neni podpora ntfs. Docela skoda kdyz to podporuje mkv ale je tam podpora exfat pro velký soubory ale v době kdy filmy spustí kdejaká telka s usb mi je media player v ps4 úplně k ničemu :cheesygrin: Upraveno Červenec 4, 2015 uživatelem 3ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 Ja jsem spokojeny,prehravam MKV a to mi staci,jen minus za nemoznost vlozeni titulku,nebo to nejak jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTur Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Já z dob ps3 jsem všechny mkv (to ps3 neuměla přehrát ) překonvertoval do formátu m2ts a rozdělil na 4gb soubory. V media playeru mi, ale nelze přetáčet tyhle soubory. U avi nebo mkv či bd disku nevím zda pretáci či ne, nemám to jak vyzkoušet. Setkali jste se někdo s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Mkv pretaci bezproblemu a sakra rychle!zalezi na sile stisku R2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Nahraju na flešku fat32 nebo exFat adresar s mp3 a videem AVI a player nevidí ani mp3 ani avi formát?? kde je chyba??? díky nechapu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Mp3 davej do vytvorene slozky MUSIC a filmy zase do slozky VIDEOS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 (upraveno) musis mit pojmenovane slozky Music,Video a tam dat ty soubory EDIT: aha nevsiml jsem si Upraveno Červenec 18, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricekk96 Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2015 jak ja jsem to pochopil.. tak flasky asi neprijma.. prijma jen originalni dvd.. je to na ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2015 Tak to jsi to asi pochopil opravdu spatne.Precti si prispevky ktere tu jsou a nebo si media player najdi na netu a neco si zjisti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 ja sem spokojenej,sice s tim obas nekdy bojuju ale hlavni je ze mi to prehraje moje .avi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Mrzí mě, že mi nenačte externí disk 1TB, kde mám jen muziku v mp3... čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrTur Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Jai si jistej ze je formatovany fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Pravda, to si jistý nejsem. Asi NTFS... což by vysvětlovalo [emoji53] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Pravda, to si jistý nejsem. Asi NTFS... což by vysvětlovalo [emoji53] Mas ty pisnicky hozene ve slozce MUSIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 PS4 umí všechny formáty dokonce i MKV!!!!Stačí naformátovat na EXFAT a hned to jede můj 2TB disk nemá problem stím PS4!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.