MaraTFSI Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Nikde jsem to nenasel takze se zeptam... Jakou velikost ma cloudovy uloziste? Velkym poctem her nedisponuji a uz ted mi PS4 hlasi ze nezalohuje hry nebod je uloziste plne? Koukal jsem ze hry jako driveclub ci mortal kombat x zalohujou i replaye zavodu ci souboju. Jde to nekde nastavit aby to zalohovalo jen nejhulezitejsi game data? Diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 Co vim, tak pokud si platis plusko, tak mas 2GB cloudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 pres nastaveni v PS4 settings - application saved data management si to tam muzes rucne promazat, vetsinou to je rozdeleny na save soubory a zbytek (ale radsi opatrne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2015 nemá každá Palystation konzole k dispozici 1gb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Červen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2015 je to 1gb a absolutne nechapu proc nektery hry maji samotny save klidne i 300mb atd... to je hodne spatny i pro uloziste v PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.