Kastan Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Hoj,chtěl bych si zahrát s kámošem po hamachi cs 1.6 máme oba non-steam + patch jenže když založí hru on tak tu hru v seznamu vidím ale když se chci připojit píše to ten problém s class c když jí ale založím já on ji nevidí ... Neví pls někdo jak to vyřešit ? Zkoušel jsem už podle jednoho návodu udělat ten soubor aliases.txt u něj ale nepomáhá to . Já mám win xp a on má visty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 hrajte na non steam servrech....Hrát ve dvou stoji za starou belu ale abych nebyl ot tak mně chybu CLASS C vypisovalo když jsem měl jiny patch než druhá osoba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 hrajte na non steam servrech....Hrát ve dvou stoji za starou belu ale abych nebyl ot tak mně chybu CLASS C vypisovalo když jsem měl jiny patch než druhá osoba Přesně tak souhlasím musíte mít stejné patche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 no já jsem četl na hamachi foru tohle : Tento problém nastává tehdy, pokud ten, kdo vytvoří Counter-Strike server má odlišný rozsah Hamachi IP adresy, než vy. Pokud nejsou adresy ve stejném rozsahu, tak nenaváže hra síťovou komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasr. Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 skus do konzole sv_lan 1 nebo 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 lol dnes uz mas plno non steam serveru .. hamachi je na toto low ... a nonsteam je peknej sh*t :) nevim ze kazdyho ty 400 kila za orig. acc vytrhnou .. nonsteam nema budoucnost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.