Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Je Nintendo eShop Prepaid Card €25 EU použitelná i v ČR?

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

Tušil jsem to, jen jsem se chtěl ujistit.

"Važeny Pane,chtěli bysme Vas informovat, že můžete u nas koupit "Nintendo eShop Prepaid Card EU" nebo "Nintendo eShop Prepaid Card US". Bohužel Vaš účet musí byt kompatibilní s Eurem nebo Dolarem, zatím pravděpodobně ne budete mohli použit tento produktu.

S uctou

Mihao

S pozdravem,

CZ - Kinguin.cz"

Upraveno uživatelem Xanomes
  • 0
Odesláno

ty jsi asi nikdy neplatil kartou po netu, když máš takovou otázku, bez toho kódu na zadku nelze ověřit kartu a je to bezpečné. Ano dají se sehnat i download kódy ale pouze z UK a platí se tam kartou :D

btw. méně paranoi neuškodí :D, osobně jsem na Nshopu a playstation store utratil něco přes 30K jen pomocí karty, pokud to chceš ještě "bezpečnější", při platbě dej don't store card.

• 0
Odesláno

ok tak abys neřekl, že jsu na tebe hnusný dám ti radu. Zaloš si druhý účet ve stejné bance kde máš teď, vždy před platbou kartou si tam převeď odpovídající částku a po netu plať pouze z toho druhého účtu a nemůže ti nikdo nic ukrást.

Dokonce by mělo jít deaktivovat platby po netu a jen je aktivoat na tu platbu a pak zas deaktivovat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu