Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Chtěl jsem se zeptat jak mám v počítači sdílet složku abych ji viděl v Media Player v PS4? A také jestli jde v Media Player uložit např. film na disk v PS4 jako to šlo u PS3. Předem děkuji za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 (upraveno) bud to muzes udelat pres windows media player coz je slozitejsi nebo si stahni ps3 media server a tam si to nastavis a ne nejde davat filmy na HDD Upraveno Červen 30, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Děkuji za rychlou odpověď, ale mám jeden problém, když chci pustit video dlouho se to načítá a poté mi to napíše: Cannot play the media. Nevíte co s tím je? (Jinak jsem použil PS3 Media Server) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Je to tím, že je to úplně na ho.no a jakýkoliv jiný způsob přehrávání videa na TV bude pravděpodobně lepší, než přes PS4.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Pravda neni to zrovna nejspolehlivejsi. Mas to propojene wifi nebo kabelem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Přes wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 to by mohl byt problem, zalezi taky jeste jaky mas signal atd., nejlip to propojit kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 (upraveno) No ten počítač je vcelku dost daleko od PS4 tak to bude asi tím, ale je zajímavé, že některé filmy to přehraje úplně v pohodě a některé ne. Upraveno Červen 30, 2015 uživatelem Gafax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Tak ten problém je s tou sloužkou v ní ty filmy nefungují, ale v jakékoli jiné fungují. Tak jsem ji smazal a vytvořil novou, ale filmy v ní pořád nefungují. Je nějak špatně nastavená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Pokud vim, tak se tam nic se slozkou nenastavuje. Nwm cim by to mohlo byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gafax Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Tak alespoň někde to funguje. Děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gafax
Chtěl jsem se zeptat jak mám v počítači sdílet složku abych ji viděl v Media Player v PS4? A také jestli jde v Media Player uložit např. film na disk v PS4 jako to šlo u PS3. Předem děkuji za odpověd.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.