Sabii Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Ahoj, zatím jsem aktivovala PS+ trial. Cetla jsem, ze musim deaktivovat automatickou platbu, jinak mi za dva tydny z karty strhnou castku za mesicni clenstvi, je to pravda? Popr. jak to udelam? Mam uz zakoupene rocni clenstvi, tak si ho pak aktivuji :) díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Ano, je to tak. Ale ten roční kupón si můžeš načíst rovnou, přidá se ti to k těm 14 dnům a pak máš rok na deaktivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Jenom já právě nevím, jestli to chci hned na sebe navázat ;) jak to jde tedy vypnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Červen 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Děkuji moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.