zozy Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm?
0 mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 No já bych to spíš řešil přes komp, a pak teprve již namixovanou hudbu hodil do 'PSPčka'
0 mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm? No já bych to spíš řešil přes komp, a pak teprve již namixovanou hudbu hodil do 'PSPčka' EDIT: Třeba já osobně používám sqele přehledný prográmek Virtual DJ
0 Ski Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 chm Traxxpad ;)...je tu o tom topic...nvm jestli je to i mixovani hudby (myslim ze ju :) )ale hlavne hudbu vytvaaaaris!
0 desainerr Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 chm Traxxpad ;)...je tu o tom topic...nvm jestli je to i mixovani hudby (myslim ze ju :) )ale hlavne hudbu vytvaaaaris! hele az pojedes ke mne sthni si ho na kartu pls a das mi to tam jj?:psp:
0 Dejv Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Doporučil bych program Native Instruments Traktor v3.3 (Jeden z nejlepších programů na mixování písniček pro DJ) Product Description: TRAKTOR DJ Studio 3 is a versatile and comprehensive digital DJing solution designed to meet the most professional of standards. The third generation of this award-winning software offers breath-taking sound quality coupled with an unprecedented array of new features – sure to get any party rocking. Discover the potential of TRAKTOR DJ Studio 3 and blend a new dimension of creativity into your mix. What's new in this version: New dimensions for compatibility and integration: * TRAKTOR SCRATCH integration with simultaneous timecode control for up to 4 decks (*) * Windows Vista & Mac OS X Leopard compatibility * Direct access to iTunes library and playlists in TRAKTOR browser * Direct access to tracks and playlists on your iPod, improved iPod loading times * Improved Beatport integration Maximum Performance and Usability: * Rock-solid operation * Flexibility and sound quality of effects section improved * Several GUI improvements (fonts, deck spacing, color schemes, waveform display smoothing) * Fully customizable deck header info & tap tempo button in deck header * New header pane with system information * Improved playlist and track loading times * Improved startup time * Improved iPod loading times * Revised user manual http://rapidshare.com/files/74597579/Native.Instruments.Traktor.v3.3-UNION.rar
0 exist Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 traktor je spis na finalscratch... na pc doporucuju virtual DJ a na psp hru traxpad
0 Fila.Kulis Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Virtual Dj sem mel taky muzu doporucit ... ale pak mi vyprsela licence a frrr :ziped: skoda mno
0 Dejv Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 Sehnat full verzi snad neni pro nikoho problem ne? Nobo jo? :cheesygrin:
0 zozy Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2007 ja v cracnuti programu nevidim problem ale ti co tady psali tak asi jo:blink:
Otázka
zozy
je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm?
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts