zozy Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 No já bych to spíš řešil přes komp, a pak teprve již namixovanou hudbu hodil do 'PSPčka' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm? No já bych to spíš řešil přes komp, a pak teprve již namixovanou hudbu hodil do 'PSPčka' EDIT: Třeba já osobně používám sqele přehledný prográmek Virtual DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 chm Traxxpad ;)...je tu o tom topic...nvm jestli je to i mixovani hudby (myslim ze ju :) )ale hlavne hudbu vytvaaaaris! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 desainerr Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 chm Traxxpad ;)...je tu o tom topic...nvm jestli je to i mixovani hudby (myslim ze ju :) )ale hlavne hudbu vytvaaaaris! hele az pojedes ke mne sthni si ho na kartu pls a das mi to tam jj?:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Doporučil bych program Native Instruments Traktor v3.3 (Jeden z nejlepších programů na mixování písniček pro DJ) Product Description: TRAKTOR DJ Studio 3 is a versatile and comprehensive digital DJing solution designed to meet the most professional of standards. The third generation of this award-winning software offers breath-taking sound quality coupled with an unprecedented array of new features – sure to get any party rocking. Discover the potential of TRAKTOR DJ Studio 3 and blend a new dimension of creativity into your mix. What's new in this version: New dimensions for compatibility and integration: * TRAKTOR SCRATCH integration with simultaneous timecode control for up to 4 decks (*) * Windows Vista & Mac OS X Leopard compatibility * Direct access to iTunes library and playlists in TRAKTOR browser * Direct access to tracks and playlists on your iPod, improved iPod loading times * Improved Beatport integration Maximum Performance and Usability: * Rock-solid operation * Flexibility and sound quality of effects section improved * Several GUI improvements (fonts, deck spacing, color schemes, waveform display smoothing) * Fully customizable deck header info & tap tempo button in deck header * New header pane with system information * Improved playlist and track loading times * Improved startup time * Improved iPod loading times * Revised user manual http://rapidshare.com/files/74597579/Native.Instruments.Traktor.v3.3-UNION.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 traktor je spis na finalscratch... na pc doporucuju virtual DJ a na psp hru traxpad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fila.Kulis Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Virtual Dj sem mel taky muzu doporucit ... ale pak mi vyprsela licence a frrr :ziped: skoda mno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Sehnat full verzi snad neni pro nikoho problem ne? Nobo jo? :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 ja v cracnuti programu nevidim problem ale ti co tady psali tak asi jo:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
je na psp nejaky hbw na mixovani pisnicek krome psprhytm?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts