hurtík Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 (upraveno) Našel by se někdo relativně schopný na hraní Planetside 2 ? Server Ceres EU za VS. Lítám hodně liberátora, a ted začínám s magriderem. Upraveno Červenec 13, 2015 uživatelem hurtík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Mrkni sem.https://www.facebook.com/groups/466930470154677/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2015 Jo škoda, vypadá že hrajou za terany, já už mám právě docela rozjeté ty Vanu tak se mi nechce měnit postava :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 změna tématu.. hledám schopného partáka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.