Danixx_ Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2015 Nazdar lidi, chtel bych se zeptat co by jste mi doporučili jako závodní hru na ps4. Rozmýšlím se mezi Driveclubem a Project cars, co myslíte ze je lepší ?:) Citovat
th0ca Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2015 project cars... btw jestli mas plusko tak si driveclub muzes stahnout "demo" Citovat
Assassin Odesláno Červenec 2, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2015 Driveclub je arkáda a Project Cars je něco jako simulátor, záleží co od hry očekává. Citovat
halus1468628713 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2015 ja bych rekl, ze jestli nevis sam, tak budes pravdepodobne spokojenejsi s driveclubem Citovat
luba96 Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2015 Také jsem volil mezi těmito dvěma hrami a nakonec mi to gameexpres ulehčil, když mi dal driveclub ke konzoli zdarma. Driveclub je podle mě levnější a arkádovější verze Forzy. ProjectCars směřuje k simulaci. Pokud jsi příležitostný hráč závodních aut, tak bych volil DriveClub už jen z cenového pohledu, kdy 2x DC = 1 PC Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.