theAlah Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Hledám hráče z Písku na vyměňovaní her a na nějaké zahrání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Pochybuju že v Písku se už dá sehnat ps4 tam ted dorazila ps2 ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theAlah Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Ne mi tu hrajeme ještě na Amigu... ty vole stava reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2015 Hele, zrovna zakládám v Písku Atari klub, kdyby ses chtěl přidat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
durum Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Hledám hráče z Písku na vyměňovaní her a na nějaké zahrání :) Zdravím, nově sem si pořídil PS4, přidej si mě na psn: monsignorrumieri a kdyžtak napiš na facebooku: Kamil Holát )) rád zapařím nebo směním nějaký hry:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chilli_Master Odesláno Srpen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2015 Taky Písek :) nick Renovatio13_CZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Říjen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2016 Jsem taky z Písku nick: Infira ,kdyby chtel nekdo zmenit hry napište a dohodnem se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.