AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Mám v psp devhook 044, jdou mi na něm isa, ale nejdou mi na něm cso, co s tím?? díky za rady- teprve začínam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Určitě upgraduj na 0.46, emuluj novej fw, pokud ho hra vyžaduje. A pak uvidíš, cso běží normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Dík za radu. Chci si tam dát DevHook Launcher Mod v1.64, myslíte, že je to dobrej nápad???? A pak se chci zeptat jak pak nastavit devhook na hry, nebo je to na každou hru stejný??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Jo a cso hry dam taky do složky ISO na MS??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Stačí nastavit jednou. Teda alespoň mě zatím fungovalo všechno. A s tím novým DH - no nevím, já bych do toho asi nešel, ale to je spíš tim, že jsem na tohle srab :D . PS: jj, iso i cso do stejný složky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 JJ, cso taky mezi isa. Jinak aspoň mě běží snad všechny (takovejch 45 z 50) na jedno to samý nastavení (a to je tu už tolikrát, že to nemá cenu opisovat...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Říjen 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 já mám launcher mod 1.63 a v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Tak já to vyzkoušim, jinak ten DevHook Launcher Mod v1.64 je s návodem na :arrow: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006080001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Jo a jaký je nejčastější nastavení toho devhooku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AdisTunig Odesláno Říjen 14, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2006 Tak dal jsem tam ten DevHook Launcher Mod v1.64 a už mi to fachá :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AdisTunig
Mám v psp devhook 044, jdou mi na něm isa, ale nejdou mi na něm cso, co s tím?? díky za rady- teprve začínam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts