Baruk Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Dobrý den, prosím o radu mám měsíční Trial verzi live gold. Chtěl jsem si koupit hru crysis 2, která je teď ve slevě, ale při placení přes konzoli mi vyskočí hláška 80167611. Něco že to nemohli autorizovat a že si mám zkontrolovat fakturační údaje. Ty bych, ale měl mít nastaveny správně. Neví te někdo prosím co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Musis tam mit neco spatne, i podle toho kodu co jsem se docetl na strankach xboxu tak je spatne zadany placeni kartou. Mrkni na to http://support.xbox.com/en-US/xbox-360/errors/error-code-80167611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baruk Odesláno Červenec 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Problem trva, ale zjistil jsem, ze v internet baking jsem nemel povolene platby pres net. Tak jsem dal povolit ale.nevim jestli se to provede hned nebo az v pracovni den to navedou. Pripadne nevi nekdo kam.zavolat na nejakou podporu primo na.microsoft CR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.