mike75 Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 Cau decka,kdyz hraju online ,jiny borci maji u nicku znak vlajky,jak to tam dostanu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červenec 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2015 v tomhle ti neporadím já spíš potřebuju poradit, když hraju botzone jak se zbavím těch jmen co má každý voják nad hlavou, vím že to lze když vypnu hud ale pak nevím kolik mám nábojů. a co jmenovka u mé postavy je tam pouze player dá se změnit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike75 Odesláno Červenec 5, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2015 No ,tak snad nam nekdo poradi,páč ja jsem na tyto veci matlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červenec 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2015 existuje ve hře i možnost dát si na zbran baterku nebo laser? v offline botzonu ho soupeři mají.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.