hynek18 Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 zdravím mam xbox 360 rgh flash když najedu do knihovny her a spustím jakoukoli hru tak se mi sekne konzole,prosím nevíte čím to muze byt a pro info hodinu před tím jsem hrál a vpohode :idea::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pchz Odesláno Červenec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 Ahoj, obdobný problém jsem měl i já. Bylo to chybně namapovanými složkami s hrama - resp. v settings jsem měl slozku content misto Hdd. Složku jsem změnil a už fungovalo. Poté jsem i ručně složku content pročistil (odmazal hry, které nemám na externím disku) - to ale nebylo nutný. Nevím jestli je to tvůj případ, ale mě pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynek18 Odesláno Červenec 8, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2015 problem je furt stejný ..:( ale dekuji že jsi mi chtel pomoci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.