Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší hry roku 2007

mariyo

Recommended Posts

Tak nám za pár dní končí rok 2007 a začíná 2008. A tak jsem chtěl začít takovou menší diskusi o hrách, které se vám v tomto roce nejvíce zalíbily. Podle mě jsou jednoznačnými jedničkami Uncharted, Assassin, Skate a možná i Colin DiRT, popřípadě ProEvo 2008 :wohow::wohow::wohow:

marek_2080: upraven nazev topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ahoj,je mi 11 let a na vanoce jsem dostal PS3 , 60GB a nejvic me bavi Motor storm a Ratchet a Clank a jeste F1.To jsou super hry :).Jinak PS3 je proste super....:)

jsi delas prd.. ne v 11letech ps3 to musite bejt asi hodne bohaty ja mam jen try psp

Odkaz ke komentáři

tak nej hry 07 asi Uncharted, Assassin a Resistance.... no a hry na ktere se nejvic tesim v 08 tak asi Brutal Legends, GTA IV a Metal Gear

a co se tyce Uncharted, hned jak budu mit prachy tak kupuju a jinak super hra na netu a v next levelu v recenzích kraloval......

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu