mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Tak nám za pár dní končí rok 2007 a začíná 2008. A tak jsem chtěl začít takovou menší diskusi o hrách, které se vám v tomto roce nejvíce zalíbily. Podle mě jsou jednoznačnými jedničkami Uncharted, Assassin, Skate a možná i Colin DiRT, popřípadě ProEvo 2008 :wohow::wohow::wohow: marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Jo souhlasim stebou . Ale 2008 bude lepší :D Killzone 2 , MGS 4 , Možnas God of War 3 , Devil may Cry . A další pecky . Už se těšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mina Odesláno Prosinec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 ps3 jsem dostal predevcirem na vanoce, takze nevim, ale libi se mi motorstorm a prostreet a a tesim se na command and conquer: tiberian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Prosinec 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2007 Ale co třeba GT5!! To bude konečně Next-GEN!! :):):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 nebo pro mě hlavně GTA IV. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 PS3 mě příjde až zejtra, ale stejně jako největší pecky tohohle roku vidím Assassins Creed, Eye Of Judgment, Uncharted, COD 4...je jich dost xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Tak pecky tohoto roku samozřejmě COD4, Motorstorm, Prostreet A nejvíc ze všeho se těším na Mafii2! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Pro me urcite Assassin's creed a Ratchet and Clank :) pristi rok GT5, GTAIV, Killzone 2,... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felticek Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 Ahoj,je mi 11 let a na vanoce jsem dostal PS3 , 60GB a nejvic me bavi Motor storm a Ratchet a Clank a jeste F1.To jsou super hry :).Jinak PS3 je proste super....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Ratchet,Resistance,Drake s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felticek Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 No jako kdyz jsem dostal PS3,tak jsem tam jako prvni zapl Motor Storm a nechapal jsem jakou to ma grafiku...Podle me je Motor Storm nejlepsi hra :) Jinak jsem se tak dival na Ridge Racer 7 a je to rakova nerealisticka hra.Ale jinak bych to chtel.Libi se mi tam to driftovani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 1.Skate, 2.Ratchet, 3.Resistance , moj rebricek toho naj ... plus NHL 08 .. ale to je skoro kazdy rok rovnake .. ziadna inovacia .. ale zabava super rok co rok .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felticek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 Pro me je 1.Motor Storm, 2.F1, a 3.Ratchet....A takhle co stahuji dema tak se me jeste libi Blazing Angels 2:) Ale chci se zeptat,co je takhle lepsi?Jako myslim treba,ovladatelnost,grafika atd. Need for speed Pro street nebo RidgeRacer7:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 ...........rr 7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorgar91 Odesláno Leden 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2008 NFS ....... ako vidis , je to vec nazoru a vkusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 NO.V celku stojí obě hry za bačkoru.Nicméně teď vyjde Burnout a GT5 prologue.To bude jiné kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felticek Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 No ja sem asi v pulce Uncharted a zatim se mi to strasne libi.Jel jsem tam na Vodnim skutru a je to bomba....Zatim to nemam projite ale chci aby uz byla Uncharted 2:D Jak se libi tato hra vam?:) Tak uz jsem Uncharted prosel a jevi se me to jako super hra, vrele doporucuji.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigpatos Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2008 Ahoj,je mi 11 let a na vanoce jsem dostal PS3 , 60GB a nejvic me bavi Motor storm a Ratchet a Clank a jeste F1.To jsou super hry :).Jinak PS3 je proste super....:) jsi delas prd.. ne v 11letech ps3 to musite bejt asi hodne bohaty ja mam jen try psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abyss Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 tak nej hry 07 asi Uncharted, Assassin a Resistance.... no a hry na ktere se nejvic tesim v 08 tak asi Brutal Legends, GTA IV a Metal Gear a co se tyce Uncharted, hned jak budu mit prachy tak kupuju a jinak super hra na netu a v next levelu v recenzích kraloval...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felticek Odesláno Únor 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 ja prosel Uncharted to je nejlepsi hra co jsem videl dokonce lepsi nez Lara Croft Tomb Rider.Na konec je to docela tezke protoze je tam typek ze Sniperkou a snazi se te odstrelit a ty se knemu musis dostat a zmlatit ho :). a Mozna i budu mit Gt5 az vyjde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.