tokyno Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Tak jak vás tato novinka baví? Já už hrál kdysi beta verzi a nemohl jsem si to vynachválit, takže jsem byl hodně rád, že hned od vydání hra součástí PS+ games. btw. útočíte někdo na platinovou trofej? mě zbývají poslední 3 trofeje. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Je to super hra, trofeje me nezajimaji. Spis bych si zahral s nekým online :) Co takhle udelat nejakou ceskou ligu ? treba 2vs2 nebo 3vs3 ? Kdo chce tak dnes ve 21:00 na PSN privatek s krajánkama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 ja bych klidne dal mas i nejake dalsi hrace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 taky bych klidne vecer dal online :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červenec 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 (upraveno) Tak to uz sme 3 :-) takze napiste este kamaradum a muzem dat 3 vs 3 ... EDIT: tak asi nic, nejdou jim servry :( Upraveno Červenec 9, 2015 uživatelem sisaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2015 Vysel patch a servery by meli behem nekolika minut opet naskocit. Snad uz to bude finalni reseni a uz to dal nebude blbnout. Edit: pry se take dockame nejakeho specialniho predmetu jako omluva za tyto vypadky. Napada vas, co by to tak mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Taky bych zahral PSN:curacek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spekt Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Dnes jsem zkusil a taky rád zahraju :) PSN: Spekt185 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 psn: HanyDejf_cz hodně mě to baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Červenec 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2015 Taky mě to hodně baví..kdyžtak si mě přidejte PSN: jukiss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bomber97 Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 My jsme s kámošema 3 co to hrajem pravidelně, tak kdyby jste chtěli, tak si mě přidejte a můžem zahrát 3vs3 třeba. PSN: Bomber97- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Konečně cinkla platinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 Tak to gratuluju, ja jeste cekam na tu trofej 500 km . Co tak dat dnes vecer ? Treba v 9, jestli jim teda zase nespadnou servery jako kazdy vecer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 trofej 500 km je glitch, nepocitaji se online zapasy. Takze si dej 1vs1 exhibition, no bots a vydrz pet minut a az bude prodlouzeni,vezmi gumicku na packu a zamackni R2 a nech auto krouzit dokola,pres noc dostanes trofej. Samozrejme nemej pneumatiky, na nich se pocitaji km. Trofej clovek dostane ruzne mezi 55-90 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2015 ok dik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Přesně tak, mě ta trofej za 500km cinkla při 73 km na jedněch kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzuray Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Ahojte, taky mě to po stažení chytlo, takže se budu snažit si vás taky přidávat. Případně si přidejte mě PSN: Dzuray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Rozjíždím ligu http://konzolista.tiscali.cz/community/oneblog?id_blog=5205%3Cp%3ETak pokud jste se chtěli přidat tak se tam vyplňte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 (upraveno) Už vyšel update, který obsahuje nové auta a stadion. K mému překvapení obsahuje update také nové trofeje. Je zdarma. Edit: beru zpet ty dlc jsou placeny Upraveno Srpen 12, 2015 uživatelem tokyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 nechápu proč nedali splitscreen:-x:-x:-x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 hra obsahuje splitscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 asi sem slepý, tak omrknu ještě jednou:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Srpen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2015 Také mě Rocket League dost chytil, kdybyste mě někdy chtěli vzít do hry, na psn se pohybuji pod nickem Silentblok. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 jak dlouho vam cca trvalo najet tech 500km? Zalepil sem ovladac izolepou a auticko nechal jezdit dve hodiny ale furt to necinklo :/ Da se to nekde zkontrolovat kolik mi jeste zbyva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2015 Za 2 h ti to fakt necinkne :D , jo bez do garaze a tam si najed na kola ukaze ti to klk mas najete. Jeste pred patchem to cinkalo nekde mezi 50-100km. Ja to nechal pres noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.