junior Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Čau,chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti se streamování na Twitch..Chtlě bych streamovat přes OBS nebo shadowplay..Poradí mi někdo ? Už se v tom vyznám jen bych potřeboval poradit .. V OBS když streamuju Dayz tak mám černou obrazovku a jde mi jen zvuk a obraz se neukazuje. Nebo jak si zobrazím chat ? V Shadowplay by mě zajímalo jestli tam jde nějak nastavit jako v OBS že by se mi ukazovali follow a podobně ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
junior
Čau,chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenosti se streamování na Twitch..Chtlě bych streamovat přes OBS nebo shadowplay..Poradí mi někdo ?
Už se v tom vyznám jen bych potřeboval poradit ..
V OBS když streamuju Dayz tak mám černou obrazovku a jde mi jen zvuk a obraz se neukazuje. Nebo jak si zobrazím chat ?
V Shadowplay by mě zajímalo jestli tam jde nějak nastavit jako v OBS že by se mi ukazovali follow a podobně ?
Díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.