Honza222 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Ahoj, chtel bych se zeptat: objednal jsem si hru Lumines 2 a chtel bych vedet jaky na tuto hru mate nazor. :D.Jestli stoji za starou bellu nebo je super!:psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 hral jsem to porad dokolecka (mel jsem rip bez videoklipu) pak jsem si stahnul full i z klipama a prestal jsem to hrat (kdyz slysim ty klipy podesate tak se mi prejedly a uz se mi to nechtelo hrat,navic rap nebo hip hop nebo co to tam vlastne vubec bylo nemusim a docela mne to otravovalo. Jestli jsi fanda komercni hudby tak se ti to bude libit). No uvidis Ale co se mi liblo nehoraznym zpusobem byl klip heavenly star ... tohle jsem vazne mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Hip hop moc nemusim navic 399Kc neni tak moc.Ale dik za nazor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Hip hop moc nemusim navic 399Kc neni tak moc.Ale dik za nazor. tak tam neni jenom hip hop ale prave u toho jsem nejvice trpel :D ale jak rikam jestli mas rad komercni hudbu takse ti to bude libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Dival jsem se na neaky videa na youtube a hral jsem dokonce aji demo nevis nahodou jaky tam jsou herni mody? btw mam lumines aji na mobilu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Hmm dobra hra akorat sem myslel ze to bude odreagovacka a misto toho je to boj na zivot a na smrt :psp: Dobra temata a hudba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Mě to teda vůbec nebavilo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Mě to teda vůbec nebavilo !! uprav si podpis, PSP slim downgrade je nesmysl... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.