klaz365 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Zdravím, Uvažuji o koupi PS Vity a narazil jsem na tuto stránku http://www.releasepsvitajailbreak.com/ Chtěl jsem se zeptat zda s tím má někdo zkušenosti jestli to funguje či ne a popř. nějaké upřesnění co Jailbreakem vlastně získám. Předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 to by mně taky zajímalo jestli to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Na psv jedou pouze hry z PSP s cfw. Psv hry nejedou nijak stažené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Mi jde O PSP hry mně zajíma jestli to funguje tzn. jak se to instaluje nějak jsem to i po přeložení pomoci google tranclátoru nepochopil ač jsem se snažil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Jde to jen někdy s pomocí stažené hry z PS Store. Koupíš si na Store hru, nahraješ upravený save ke hře do PSV a pomocí toho se spustí menu jako v PSP i se hrami, které jsi nakopíroval. Ovšem taková hra je na store asi 2-3 dny a pak ji stáhnou. A nemůžeš pak udělat ani update firmware, takže nebudeš moci hrát online. To je lepší koupit za pár korun PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 -Pavel- Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Online nehraju ale nejspiš ne na to vykašlu ,PSP se mi už kupovat nechce těm už odzvonilo dávno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2015 Na PSV nic už nevychází, vyšlo jen pár dobrých her. Na PSP bylo plno her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Zlate psp,od vsech aaa her neco vyslo ... PSV je spis indie masinka,ale dva analogy urcite tesi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klaz365
Zdravím,
Uvažuji o koupi PS Vity a narazil jsem na tuto stránku http://www.releasepsvitajailbreak.com/
Chtěl jsem se zeptat zda s tím má někdo zkušenosti jestli to funguje či ne a popř. nějaké upřesnění co Jailbreakem vlastně získám.
Předem díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.