klaz365 Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2015 Zdravím, Uvažuji o koupi PS Vity a narazil jsem na tuto stránku http://www.releasepsvitajailbreak.com/ Chtěl jsem se zeptat zda s tím má někdo zkušenosti jestli to funguje či ne a popř. nějaké upřesnění co Jailbreakem vlastně získám. Předem díky za odpověď Citovat
0 Pavel-G Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2015 to by mně taky zajímalo jestli to funguje Citovat
0 zozy Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2015 Na psv jedou pouze hry z PSP s cfw. Psv hry nejedou nijak stažené. Citovat
0 Pavel-G Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2015 Mi jde O PSP hry mně zajíma jestli to funguje tzn. jak se to instaluje nějak jsem to i po přeložení pomoci google tranclátoru nepochopil ač jsem se snažil Citovat
0 Mušák Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2015 Jde to jen někdy s pomocí stažené hry z PS Store. Koupíš si na Store hru, nahraješ upravený save ke hře do PSV a pomocí toho se spustí menu jako v PSP i se hrami, které jsi nakopíroval. Ovšem taková hra je na store asi 2-3 dny a pak ji stáhnou. A nemůžeš pak udělat ani update firmware, takže nebudeš moci hrát online. To je lepší koupit za pár korun PSP. Citovat
0 Pavel-G Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2015 Online nehraju ale nejspiš ne na to vykašlu ,PSP se mi už kupovat nechce těm už odzvonilo dávno Citovat
0 Mušák Odesláno Srpen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2015 Na PSV nic už nevychází, vyšlo jen pár dobrých her. Na PSP bylo plno her. Citovat
0 NuDiXs Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2015 Zlate psp,od vsech aaa her neco vyslo ... PSV je spis indie masinka,ale dva analogy urcite tesi :-) Citovat
Otázka
klaz365
Zdravím,
Uvažuji o koupi PS Vity a narazil jsem na tuto stránku http://www.releasepsvitajailbreak.com/
Chtěl jsem se zeptat zda s tím má někdo zkušenosti jestli to funguje či ne a popř. nějaké upřesnění co Jailbreakem vlastně získám.
Předem díky za odpověď
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.