Digis Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 (upraveno) Slyšel někdo o M4 converteru? Umožňuje připojit G27 na PS3,PS4,XBOX360 a XBOXone. http://www.match4newconsole.com/prod...icial-edition/ Mám G27 a dal bych klidně tech 1200,- abych ho mohl připojit i ke konzole. Ale oni chtějí i 600,- za poštu :( a to se mi zdá dost. Upraveno Červenec 15, 2015 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 (upraveno) Zdar lidi tak jsem konvertor M4 koupil, zatím jsem zkoušel jen hru Forza Motosport 5. Funguje jak ruční řazení i feedback. Jen jsem narazil na problém který nevím jak odstranit, třeba někoho něco napadne. Když otočím volant o 90% doprava tak je to v pohodě, ale jak jej otočím víc, tak se volant ve hře otočí na opačnou stranu. Doleva to jde v pořádku. viz video. https://youtu.be/gN4jo1uqqRY Upraveno Červenec 15, 2015 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 Problém odstraněn, stačilo převodník flashnout a už funguje jak má. Zítra koupím Project cars a vyzkouším jak bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Tak Project cars taky funguje bez problémů, i když jeden problém Convertor M4 má. To je "death zone" volantu. Zjistil jsem, že si na to lidi stěžují už od konce loňského roku a ještě s tím nic neudělali. Jestli jsem dobře pochopil vysvětlení inženýrů výrobce, tak těch cca 10° je při 900° otáčení volantu v pořádku. Myslím si, že jim asi nedošlo, že většina lidí co hraje závodní hry tak používá 200-300° otáčení a tam je už 10° mrtvá zóna na rovinkách znát. Mě to tedy vadí zvláště když chci hrát Project cars, který se hraje úplně jinak než např Forza a je víc simulátorový. Trochu zklamání zvláště když jsem si myslel, že budu Project cars a příští rok Assetto corsa hrát na nové konzoli, proto jsem si ji vlastně koupil i s hrama. Tak zase musím přepnou na PC a hrát tyto hry stažené z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Digis Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2015 Teď jsem se díval na další convertor Maxrace F1 V4 a je to s tou mrtvou zónou stejný. Vím že těch 10° není moc, ale jsem zvyklej jezdit s volantem který reaguje skoro hned. Rád bych se zeptal někoho kdo má připojen volant přímo k Xbox One jak to má s mrtvou zónou. Jestli se dá třeba nastavit na 0°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marty8 Odesláno Únor 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Vyplatí se M4 objednat pro DIRT4 na Logitech G27? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marciking78 Odesláno Duben 14, 2019 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2019 Zdravím, chcel by som sa spýtat kde kupim ten m4 converter? Mam Logitech G27 a mám ho odstavený v kúte izby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Digis
Slyšel někdo o M4 converteru? Umožňuje připojit G27 na PS3,PS4,XBOX360 a XBOXone.
http://www.match4newconsole.com/prod...icial-edition/ Mám G27 a dal bych klidně tech 1200,- abych ho mohl připojit i ke konzole. Ale oni chtějí i 600,- za poštu :( a to se mi zdá dost.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.