Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

M4 converter - připojení volantu G27 na Xbo xone


Digis

Otázka

Slyšel někdo o M4 converteru? Umožňuje připojit G27 na PS3,PS4,XBOX360 a XBOXone.

http://www.match4newconsole.com/prod...icial-edition/ Mám G27 a dal bych klidně tech 1200,- abych ho mohl připojit i ke konzole. Ale oni chtějí i 600,- za poštu :( a to se mi zdá dost.

Upraveno uživatelem Digis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Zdar lidi tak jsem konvertor M4 koupil, zatím jsem zkoušel jen hru Forza Motosport 5. Funguje jak ruční řazení i feedback. Jen jsem narazil na problém který nevím jak odstranit, třeba někoho něco napadne. Když otočím volant o 90% doprava tak je to v pohodě, ale jak jej otočím víc, tak se volant ve hře otočí na opačnou stranu. Doleva to jde v pořádku.

viz video.

https://youtu.be/gN4jo1uqqRY

Upraveno uživatelem Digis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak Project cars taky funguje bez problémů, i když jeden problém Convertor M4 má. To je "death zone" volantu. Zjistil jsem, že si na to lidi stěžují už od konce loňského roku a ještě s tím nic neudělali. Jestli jsem dobře pochopil vysvětlení inženýrů výrobce, tak těch cca 10° je při 900° otáčení volantu v pořádku. Myslím si, že jim asi nedošlo, že většina lidí co hraje závodní hry tak používá 200-300° otáčení a tam je už 10° mrtvá zóna na rovinkách znát. Mě to tedy vadí zvláště když chci hrát Project cars, který se hraje úplně jinak než např Forza a je víc simulátorový. Trochu zklamání zvláště když jsem si myslel, že budu Project cars a příští rok Assetto corsa hrát na nové konzoli, proto jsem si ji vlastně koupil i s hrama. Tak zase musím přepnou na PC a hrát tyto hry stažené z internetu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Teď jsem se díval na další convertor Maxrace F1 V4 a je to s tou mrtvou zónou stejný. Vím že těch 10° není moc, ale jsem zvyklej jezdit s volantem který reaguje skoro hned.

Rád bych se zeptal někoho kdo má připojen volant přímo k Xbox One jak to má s mrtvou zónou. Jestli se dá třeba nastavit na 0°.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu