Stackal Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Ahoj lidi nejde mi ani jeden plugin ted jse si dal divxplayer dal jsem to do složky PSP150 ale nejde to píše mi to že "The game could not be started" newím co s tím PLS poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 To bude tim ze nevis co je plugin a co HB...nejakej divxplayer NENI PLUGIN!!!!!! Navic co mas za FW? A mj se pluginy nedavaji do slozky PSP->Game150 :roll:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mám CF 3.71 M33 tam bylo napsáno plugin tak proto víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mám CF 3.71 M33 tam bylo napsáno plugin tak proto víš Neviiiiiiiim takovej plugin NEEXISTUJE!! :D A kde to bylo napsano?!...A nejede ti to proto ze nemas 1.5 addon ;) tzn 1.5 jadro!... i kdyz ho mas v recu nastavenej jakkoliv ;)...a pokud mas slimaka tak ELOADER ;) na 1.5 emulaci...:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lidi nejde mi ani jeden plugin ted jse si dal divxplayer dal jsem to do složky PSP150 ale nejde to píše mi to že "The game could not be started" newím co s tím PLS poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts