sisaCZE Odesláno Červenec 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2015 Ahoj, zajímalo by mě jestli mi na PS4 pujdou hry z jiného regionu. Nebo jestli tam jsou nějaká úskalí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2015 Podle vseho by to melo fungovat u her, ale u DLC to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spoock Odesláno Srpen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2015 Jo, s DLC jsem se vypekl zrovna dneska, měli by to nějak lépe ošetřit nebo víc na to upozorňovat, páč jsem zkoušel instalaci Dragon Age DLC do US verze a prostě to nejde, i když to nedává smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sisaCZE
Ahoj, zajímalo by mě jestli mi na PS4 pujdou hry z jiného regionu. Nebo jestli tam jsou nějaká úskalí ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.