EliteGamerSVK Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Zdravím, mám zaplatený gold a kvôli budúcej spätnej kompatibilite som si chcel stiahnuť zadarmo Gears of War 3, ale vypisuje mi tam nejakú chybu.. Viete mi prosím stým poradiť? Vďaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Podle toho to vypadá že nejsi připojen k xlive. Ale to je blbost pikud hraješ online. Já to vidím poprvé. Máš lokaci SK? Jestli US tak přes to už nejde nakupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Ta beta byla limitovana casem od do...propasnul jsi to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Ta beta byla limitovana casem od do...propasnul jsi to. On si dává do historie stahování GoW3 co je ted na 360 zdarma ke goldu. O betě nic samozrejmne napíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Mám SK región.. Normálne si chcem kúpiť zadara tu hru, aby som ju mal keď spravia spätnú kompatibilitu.. Bohužiaľ nemám možnosť sa lognúť u niekoho na X360.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 strejda999 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Ja to ted zkoušel. 360 už nemám. Ale přes store jsem ji dal jako stahovat a normalne to napsalo ze jak zapnu 360 tak se stahne. Tim padem ju mam v historii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 Ja som nikdy nebol lognutý so svojím účtom na 360.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 A přes web jsi to zkoušel koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 Však to skúšam len cez web.. Nemám možnosť sa lognúť cez 360.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bartiik44 Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 taky jsem zkoušel, mám Xbox live a stejně napsalo chybu O.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Červenec 25, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2015 No škoda.. :? Asi skúsim zavolať na podporu v pondelok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2015 Já v pátek objednával Rychlou servisní výměnu a týpek na lince mi sám přiznal, že mu to blbne, že už týden zlobí webové služby, tak možná to bude tím... Předtím jsem zkoušel objednat klasický servis a když mi to několikrát spadlo, vzdal jsem to a radši objednal rychlou, udělal jsem dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Tak už to funguje, právě jsem "koupil" GoW 3 přes web, snad bude po příchodu zpětné kompatibility stáhnout, je to super pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Září 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Tento istý problém mám teraz pri "zakúpení" Crysis 3, čo je teraz zadara.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guntroman Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Teď sem ho přes web uplně bez problému "koupil" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EliteGamerSVK Odesláno Září 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 A mal si niekedy prihlásený svoj účet v konzole X360 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 (upraveno) A mal si niekedy prihlásený svoj účet v konzole X360 ?? Nevím, zda to má přímo vliv, ale je pravda, že já svůj účet předtím používal na Xbox 360, jestli ti tato informace pomůže. S "nakupováním" her pro X360 přes web nemám problém... Upraveno Září 16, 2015 uživatelem Zoombik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Sakrys ted jsem to chtel tez koupit, kdyz je to zadarmo na pozdejsi spetnou vazbu, ale cenu mi to ukazuje 399 porad. Tomb rider mam bez penez a ucet glod mam platny. Jak to tedy funguje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Nevím, zda to má přímo vliv, ale je pravda, že já svůj účet předtím používal na Xbox 360, jestli ti tato informace pomůže. S "nakupováním" her pro X360 přes web nemám problém... Aha takze je mozne, ze kdyz jsem nikdy nevlastnil X360, tak mam asi taky smulu co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guntroman Odesláno Září 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2015 Já měl taky X360 takže to tak možná je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
EliteGamerSVK
Zdravím,
mám zaplatený gold a kvôli budúcej spätnej kompatibilite som si chcel stiahnuť zadarmo Gears of War 3, ale vypisuje mi tam nejakú chybu.. Viete mi prosím stým poradiť? Vďaka..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.