Dudu27 Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Jas se dá zapltatit EA Access bez C-KARTY? Přes MS účet to nejde:(, přes PayPal taky ne!!! Máte někdo nějakou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloub Odesláno Červenec 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 Tady prodavam kod na rok http://aukro.cz/ea-access-1-rok-xbox-one-i5553960148.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2015 hm dobrý, ale to není odpověď na můj dotaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Srpen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 Já to kupoval kreditkou, pak to ještě jde přes kupon, jinak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dudu27 Odesláno Srpen 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 poradí někdo jak přidám svůj účet paypal k profilu na Xone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kloub Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Prepni si na uk region staci na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Figo123 Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Dá se někde v kamenném obchodě koupit nějaký kód jako je třeba u xbox live ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin.valmez Odesláno Listopad 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2015 (upraveno) Ahoj, koupil jsem si BF4. Ea access jsem nikdy nevlastnil. Pri pripojeni na multiplayer to po me chtelo ucet ea access. Ten nevlastnim. Tak me to nabidlo Registraci. Vyplnil jsem primo ve hre svuj mail(z xbox uctu), heslo a ze mam ucet zalozeny. Pak jsem mohl hrat BF4 multiplayer bez problemu. Chci se zeptat jestli nevite zda to je nejaka bezplatna zkusebni verze. Cetl jsem ze je to placene tak me to zajima. Je mozne ze me to stahne penize z kreditky kterou mam u xbox live uctu? K uctu jsem se mohl potom prihlasit na internetu na tehle strance: https://profile.ea.com/login.do Dekuju za odpoved. Custe Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem Martin.valmez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dudu27
Jas se dá zapltatit EA Access bez C-KARTY? Přes MS účet to nejde:(, přes PayPal taky ne!!! Máte někdo nějakou radu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.