amigista Odesláno Červenec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2015 (upraveno) Ahoj, prosim o radu jak resetovat family u tohoto xboxe. Dash 2.0.17349. Uz jsem testoval snad vsechny kombinace a stale nic. Diky!!! Upraveno Červenec 23, 2015 uživatelem amigista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robix Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Ahoj, prisel si na to ? Ja nasel na youtube navod. Je to kombinace tlacitek v menu info microsoftiho dashboardu. Jenze na konci je tam natocena obrazovka, ktera rika, ze bude konzole komplet resetnuta. A to se bojim provest, neb nevim co mi to provede s nastavenim meho Freestyle 3 DB (nevim zda by se treba tim prestal spoustet apod...). Napr zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
amigista
Ahoj, prosim o radu jak resetovat family u tohoto xboxe. Dash 2.0.17349. Uz jsem testoval snad vsechny kombinace a stale nic. Diky!!!
Upraveno uživatelem amigistaOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.