aaischa Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2015 Geometry Wars -kdo hraje ?? shánim nekoho do přátel na leatherboardy a výzvy :) přidej te si mě nebo písněte PSN a já si přidám vás.. moje:Safeerah_FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nuroxx Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Já jsem zrovna koupil Vitu, tak si jen předplatím PS+ a stáhnu. Určitě si tě přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Super :) Porad to hraju je to dost navykovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 ciste nahodou ... kdyby se nasel nekdo z Prahy bo z Loun, kdo by chtel udelat coop trofeje, tak budu rad... precejenom se to hraje lip kdyz je druhej pobliz nez nahodne s nekym online .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silverhound Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2015 Jedu koncem srpna ke kamarádovi si to udělat, tak kdyby byl moc velká lamka tak dám vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.