aaischa Odesláno Červenec 24, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2015 Geometry Wars -kdo hraje ?? shánim nekoho do přátel na leatherboardy a výzvy :) přidej te si mě nebo písněte PSN a já si přidám vás.. moje:Safeerah_FL Citovat
Nuroxx Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2015 Já jsem zrovna koupil Vitu, tak si jen předplatím PS+ a stáhnu. Určitě si tě přidám. Citovat
aaischa Odesláno Červenec 30, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 30, 2015 Super :) Porad to hraju je to dost navykovy :) Citovat
aaischa Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 15, 2015 ciste nahodou ... kdyby se nasel nekdo z Prahy bo z Loun, kdo by chtel udelat coop trofeje, tak budu rad... precejenom se to hraje lip kdyz je druhej pobliz nez nahodne s nekym online .. :) Citovat
silverhound Odesláno Srpen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2015 Jedu koncem srpna ke kamarádovi si to udělat, tak kdyby byl moc velká lamka tak dám vědět :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.