Jeekey Odesláno Červenec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2015 Hraje to někdo chybí mi poslední trofej na kterou potřebuji spoluhráče. Je to Rollin. Takže kdyby někdo chtěl můžu pomoci a je to jednoduchá platina na druhou stranu jestli někdo schání. psn: Jeekey21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Zahraju si s tebou,uz jsem ti psal a nereagujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeekey Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2015 Ted jsem tam nebyl, ale už budu. Přidám si tě. Jen nevim jak to funguje jestli jde hrát podle toho koho si vyberu nebo budem muset zkoušet než na sebe narazíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Musis se pripojit k moji nebo tvoji vytvorene hre,jde tam videt nick.Ale uz vsechno online trofeje mam,diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.