Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 potrebuju HELP...takze zapojim USB kabel do psp a potom do PC dam USB CONNECTION v psp najde mi to jednotku J no a kdyz na ni kliknu tak mi to napise jednotka NENALEZENA!!poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 potrebuju HELP...takze zapojim USB kabel do psp a potom do PC dam USB CONNECTION v psp najde mi to jednotku J no a kdyz na ni kliknu tak mi to napise jednotka NENALEZENA!!poradte pls jaky máš operační systém? co ti pise na sispleji psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam CFW 3.71 a na displeji se mi objevi USB MODE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 máš v psp vůbec kartu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 jj sorry OS mam WINDOWS XP HOME EDITION Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 to je jasny ze ji tam mam tu Pametovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 zkus pripojit psp k jinemu pc.. a ked to nepude je vina pravdepodobne na strane psp btw pouzivej EDit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 taky furt stejny jednotka nenalezena ale pritom tam je napsana pls poradte mi treba naistalovat naky drivery ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 skus toto ale vin xp by už měl mít v sobě tyto drivery www.tactical-moh.wz.cz/3615.zip pokud to nepujde je vadnej kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 skus toto ale vin xp by už měl mít v sobě tyto drivery www.tactical-moh.wz.cz/3615.zip pokud to nepujde je vadnej kabel nejde to stahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metrix.m Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 šlo tady máš nahradu http://leteckaposta.cz/798297919 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Teerry Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Super diky moc za drivery Uz mi to funguje fakt moc dik :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Teerry
potrebuju HELP...takze zapojim USB kabel do psp a potom do PC dam USB CONNECTION v psp najde mi to jednotku J no a kdyz na ni kliknu tak mi to napise jednotka NENALEZENA!!poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts