Algeroth Odesláno Srpen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2015 Zdar lidi, moje finanční situace mi dovoluje si pořídit pouze jedno z těchto dvou kvalitních RPG a to na pořádně dlouhou dobu. V tomto žánru jsem nováček, žádnou takovou hru jsem ještě nehrál. Kterou z výše zmíněných her byste mi doporučily ke koupi ? :cheesygrin: Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korkancz Odesláno Srpen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2015 Určitě doporučuju začít Bloodbornem. Pokud tě tenhle styl chytne tak už na dark souls 2 nebudeš pochybovat, ale spíš než to doporučuju dark souls 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Srpen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2015 Těžko říct, v DS jsem odehrál pouhé dvě hodiny (kupoval jsem v akci na store) a týden na to jsem si koupil Bloodborne a nemohl jsem se od toho odtrhnout. Je to dost návykový a přiznávám se, že i malinko obtížnější pro někoho kdo nemá rád výzvy a hraje hry na Easy aby proplul. Jinak hra vypadá krásně a celkem na slušnou dobu zabaví. Začni tam a pokud tě to chytne tak tě DS v budoucnosti teoreticky nemusí zklamat. Akorát bacha na obtížnější začátek, kterej řadu lidí odradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.