pkraus Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Ahoj, chtěl bych se zeptat na tuhle paměťovou kartu. Uvažuji nad ní už nějakou dobu. Nejsem si jistý, jestli je to dobrá koupě, poraďte prosím ! Nevím jestli to je nebo není fake atd ... Děkuji http://psp-sony.surtep.cz/memory-stick/memory-stick-pro-duo-8gb-sony/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 1) fake poznas, az kdyz ji drzis v ruce, pripadne az kdyz ji testujes, drive nemuzes vedet co ti daji za kartu 2) SONY jsou vzdycky smejdi (pomale, ackoliv nejsou fake) .. zde ovsem jinou moznost nemas, protoze SanDisk zatim 8GB bhzl nedela (ale brzy by mel) 3) dost lidi melo prave s touto 8GB MS Sony problemy.. urcite je i dost lidi v poho, jen rikam jak se hlasilo celkem dost lidi co si ji koupilo .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martiN1468621206 Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 já tuhle kartu mám a je celkem dobrá ale asi fake bude si myslim já..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Fake by asi nemela byt. Davaj Ti na ni zaruku 24 mes. Nicmene uz na par forech jsem o sony 8gb cetl a obcas jsou s touto kartou zrejme potize. Jednou psali ,ze nekomu na ni nejde udelat Pandora. Pak jsem take cetl,ze nekomu neukazovala ISO hry,a na jinych kartach se mu pritom ukazovali. Tak nevim. Jestli muzu doporucit,tak kup 4GB SanDisk Ultra II ta je vsude vychvalovana,tak s tou nic nepokazis. Ja sam mam 2GB SanDisk Ultra II a max. spokojenost ,jen bych potreboval o ty 2 GB vice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 acid.noob Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 anonymous_ SanDisk uz dela 8GB http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51940 Ale: Publikováno: 25.12.2007 Skladem: 0 Dodací lhůta: neznámá a :arrow:Tento konkrétní Memory Stick Micro model má kapacitu - 8GB. Jedná se o značkový výrobek firmy SanDisk, ke kterému je přibalena i redukce na standardní formát MS Pro Duo, takže jej lze použít i v jiných přístrojích. Navíc podporuje duální napájení, konkrétně je schopen pracovat jak se standardním napájecím napětím 3.3 voltu, tak i Low Voltage, kterou používají nové mobilní telefony Sony Ericsson, 1.8 voltu Jako teoreticky je pouzitelna i do psp, kdyz ma tu redukci.. A aspon v czc je i o litr levnejsi nez ta Sony.. Takze doporucuju spis tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pkraus
Ahoj, chtěl bych se zeptat na tuhle paměťovou kartu.
Uvažuji nad ní už nějakou dobu.
Nejsem si jistý, jestli je to dobrá koupě, poraďte prosím !
Nevím jestli to je nebo není fake atd ...
Děkuji
http://psp-sony.surtep.cz/memory-stick/memory-stick-pro-duo-8gb-sony/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts