marekrbk Odesláno Srpen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2015 (upraveno) Poradte je tam oficialny 4.75 ,otazka znie ako hrat hry z Hdd alebo palene . Vraj tieto konzoly sa nedaju upravit .Pokial ano aky nastroj a postup aby som ju neznicil. S tymto to pojde ?--- E3 ODE PRO Upraveno Srpen 6, 2015 uživatelem marekrbk Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekrbk Odesláno Srpen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2015 Dockam sa odpovede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Srpen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2015 Na tomto fóru je minimum "paličů" her na PS3, takže třeba nikdo odpověď nezná? Při dnešní ceně PS3 her to snad ani nemá cenu .. jinak co vím já, tak s tímto FW ti to nepůjde, když si je ode mě chce koupit vždy nějaký "pokusmen" co nechce za hru utratit 50Kč (což možná stahováním dá taky, když dnes nikde free nefunguje), tak se vždy ptají jaké FW to má, všichni chtějí nějaké do 4.00 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Srpen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2015 napiš mi jake máš date code pak ti budu schopny odpovědět najdeš ho na pravo od model no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
marekrbk
Poradte je tam oficialny 4.75 ,otazka znie ako hrat hry z Hdd alebo palene . Vraj tieto konzoly sa nedaju upravit .Pokial ano aky nastroj a postup aby som ju neznicil. S tymto to pojde ?--- E3 ODE PRO
Upraveno uživatelem marekrbkDoplnenie
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.