vaok Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Zdravim, mam problem chtel sem si vymenit hdd ale pri instalaci software mi to pise chybu (CE-35952-4) nevite co stim prosim :) USB jsem zformatoval na FAt32 a porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Tipuju, že sis stáhl špatný soubor. Jeden je na update ze staré verze FW na novou a pak je ještě soubor pro novou instalaci FW (cca 900 MB). https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/ps4-system-software/ a je to ta čtvrtá možnost. Pokud to není tenhle problém, tak ti nic víc neporadím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 to uz sem taky zkousel porad stejna chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlada Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Flash disk by měl být naformátován do exFAT pak by to už mělo jít :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 vyreseno :D nefuncni fleska v ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luckass Odesláno Srpen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 tak jak to teda je ? Ve video návodu ukazovali formátovat USB pro zavedení OS do PS4 , jako FAT32. Dále dá se spolehnout na to, že když mám save uložené na serveru PSN díky službě playstation PLUS, že se pak stáhnou a nahrají kam je třeba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Srpen 12, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2015 Jj save se ti stáhnou z pluska. vse pak funguje jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vaok
Zdravim, mam problem
chtel sem si vymenit hdd ale pri instalaci software mi to pise chybu (CE-35952-4) nevite co stim prosim :)
USB jsem zformatoval na FAt32 a porad nic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.