Grymaz Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2015 Zdravím,koupil jsem externí HDD WD 1TB,je naformátován na NTFS ale já ho potřebuji naformátovat na FAT 32,bohužel v nabídce mám jen exFAT. Nevíte prosím někdo jak tento HDD naformátovat na FAT 32? Mám Windows 8,děkuji za odpovědi:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wurusczech Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Zdravím, zkus zapnout příkazový řádek jako správce a napiš tam příkaz: format *Písmeno disku*: /FS:FAT32 Pak napíšeš jméno disku, odsouhlasíš formát a už jenom počkáš až to dojede do konce. Funguje na win 7 snad to funguje i na win 8. :-) Mělo by to vypadat nějak takhle: http://s10.postimg.org/ynpz7dxy1/Untitled.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grymaz
Zdravím,koupil jsem externí HDD WD 1TB,je naformátován na NTFS ale já ho potřebuji naformátovat na FAT 32,bohužel v nabídce mám jen exFAT. Nevíte prosím někdo jak tento HDD naformátovat na FAT 32? Mám Windows 8,děkuji za odpovědi:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.