Grymaz Odesláno Srpen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2015 Zdravím,koupil jsem externí HDD WD 1TB,je naformátován na NTFS ale já ho potřebuji naformátovat na FAT 32,bohužel v nabídce mám jen exFAT. Nevíte prosím někdo jak tento HDD naformátovat na FAT 32? Mám Windows 8,děkuji za odpovědi:bash: Citovat
0 wurusczech Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2015 Zdravím, zkus zapnout příkazový řádek jako správce a napiš tam příkaz: format *Písmeno disku*: /FS:FAT32 Pak napíšeš jméno disku, odsouhlasíš formát a už jenom počkáš až to dojede do konce. Funguje na win 7 snad to funguje i na win 8. :-) Mělo by to vypadat nějak takhle: http://s10.postimg.org/ynpz7dxy1/Untitled.png Citovat
Otázka
Grymaz
Zdravím,koupil jsem externí HDD WD 1TB,je naformátován na NTFS ale já ho potřebuji naformátovat na FAT 32,bohužel v nabídce mám jen exFAT. Nevíte prosím někdo jak tento HDD naformátovat na FAT 32? Mám Windows 8,děkuji za odpovědi:bash:
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.