Shark88 Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 Zdravím, chtěl jsem si zahrát Driveclub, ale od včera se nemůžu přihlásit. Chyba je CE-33992-6 (PSN sign-in failed at [Test Internet connection]). Píše mi to: you are signed out of Playstation Network. Playstation Network might be temporarily busy. Chceck its status at playstation.com or please ty again later. Do včera to fungovalo vše bez problémů, tak nevím kde je chyba. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 http://community.eu.playstation.com/t5/PSN-Support/Error-CE-33992-6-Solved/td-p/21004711 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Srpen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 díky, ale to jsem si už našel a nepomáhá :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Mam uplne stejny problem... vyzkousel jsem co je tu napsane za radu a porad nic... Dokaze nekdo pomoct ?? Diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Mě jednou ISP začal blokovat PSNko (všechny stránky, co se týkaly Sony) kvůli většímu množství stažených dat (i když mám unlimited) takže je to také alternativa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.