Hofmaister Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Ahoj, prosim vas, je mozne na jednom ps4 mit 2 uzivatele s jednim ps+, aby oba uzivatele mohli hrat online a pritom sbirat kazdej svoje trofeje? Kdyz se na konzoli prihlasim na druhyho uzivatele, uz mi nejde prihlasit se na ps+... Pokud se toto uz nekde resi/resilo, tak se omlouvam, ale nenasel jsem to. V tom pripade prosim o odkaz. :) Dekuji za odpoved, pripadne za radu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 musis ten ucet kde je ps+ zakoupeno aktivovat jako primarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 A jak aktivuji ten účet kde je ps+ zakoupeno jako primární? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Settings-Playstation network/account management-activate as your primary PS4-activate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hofmaister Odesláno Srpen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2015 Tohle vsechno jsem nastavil, ale kdyz jse chci prihlasit na psn na druhem uctu, tak mi to hlasi: "Cannot use the Sony Entertainment Network account of another user on this PS4."...prosim porad te, co s tim. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Njubos Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Zdravím lidi, mám úplně ten stejný problém jako Hofmaister... Nemůžu zjistit jak mám aktivovat na jedné konzoly druhý "účet" když zadám na druhém účtu Email a heslo ze účtu hlavního napíše mě to stejnou hlášku jako pánu nademnou. Už delší dobu se to nedaří vyřešit tak kdyby někdo věděl byl bych velice rád za každou radu :-) Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Pockat. Ty jako se na noveho usera prihlasujes stejnym emailem jako na tom 1 userovy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.