Joska Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2015 Používám svůj US PSN account, ale většinou kupuji hry v Německu. Teď jsem tam koupil i Batmana, kde jsou kódy na DLC, ale nejdou mi aktivovat. Hra je nová, takže určitě nemohou být použity. Když si udělám nového uživatele s německým PSN a tam aktivuji DLC, budu je moct používat na mém US acc.? I s trofejemi? Citovat
Marr Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2015 Ano, aktivuj ty DLC kody na nemeckem PSN a pojede Ti to normalne i na US uctu. Citovat
Anubis Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2015 Znamená to tedy že když si koupím vyhodne the last of us kód na US acc a aktivuju si to na svoji konzoli tak mi půjde tu hru hrát na mém hlavním EU uctu i s trofejemi? Ale české titulky tam asi nepujdou co? Citovat
headhot Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2015 Anubis: pokud mas primarni usa ucet a eu ucet a koupis si hru a pripadne dlc na usa uctu,tak pak muzes hrat na svem mainu uctu eu a dostavat trofeje. Czech subtitles tam nejsou. Vetsinu her mam fyzicke disky z usa regionu a ty normalne hraju na eu uctu. Samozrejme pripadne dlc pak musim koupit prave na tom usa uctu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.