Joska Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Používám svůj US PSN account, ale většinou kupuji hry v Německu. Teď jsem tam koupil i Batmana, kde jsou kódy na DLC, ale nejdou mi aktivovat. Hra je nová, takže určitě nemohou být použity. Když si udělám nového uživatele s německým PSN a tam aktivuji DLC, budu je moct používat na mém US acc.? I s trofejemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2015 Ano, aktivuj ty DLC kody na nemeckem PSN a pojede Ti to normalne i na US uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Znamená to tedy že když si koupím vyhodne the last of us kód na US acc a aktivuju si to na svoji konzoli tak mi půjde tu hru hrát na mém hlavním EU uctu i s trofejemi? Ale české titulky tam asi nepujdou co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2015 Anubis: pokud mas primarni usa ucet a eu ucet a koupis si hru a pripadne dlc na usa uctu,tak pak muzes hrat na svem mainu uctu eu a dostavat trofeje. Czech subtitles tam nejsou. Vetsinu her mam fyzicke disky z usa regionu a ty normalne hraju na eu uctu. Samozrejme pripadne dlc pak musim koupit prave na tom usa uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.