Pípa Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 :psp::arrow: beru přihlášky na swb rs do 10.1.08 jestli bude dost lidí založim map a můžem pařit, pak kdyš tak napíšu nick mapy8) Timkytoad = TiMkY-=^JiGGsAvv^= Robik= Doskilleros Pípa= Pipa 19 Nastro= nastro Plo koon= mifo26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Ja bych som siel.... Len pls nechcem aby tu boli tie lamy ze sa postavia k robotovi co dava municiu a zoberie si raketomet ktory ma riadene strely hracom.... stoji a iba zameriava je to uboheeee... Nick mam TiMkY-=^JiGGsAvv^=- :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robik Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 ja bych sel taky ... a to samy nesnasim ty lamy s rizenyma raketama nick mam DosKilleross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 ja to stahuju ... za par hodinek to bude ... net mam rychlej ale asi blbej torrent .... mno neva .. a rikate rizeny rakety? :) hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 pište popřípadě nicky!!:D udělam seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 jen tak mimo- nemělo by to být v sekci PSP hry pokec? než PSP hry Dowload ... prosim moda pro přesun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 mělo ale psst:D jsem sa přehlíd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pište popřípadě nicky!!:D udělam seznam ked si si vsimol mi tam nicky piseme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topmen Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ked nemam original tak mozem hrat cez net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 ked nemam original tak mozem hrat cez net? :blink: samozřejmě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 zatim je náš málo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastro Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 já bych taky zahrál nick:nastro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 já bych taky zahrálnick:D jj berem tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plo Koon Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 taky si rád zahraju, sice v tom nejsem nijak moc skill, ale taky nesnášim lamky se zaměřovacim raketometem, já radši pěkně na blízko :D nick: mifo26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Ještě někdo??je nás málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastro Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nporadí mi někdo jak rozjet star wars battlefront rs přes infrastructive, resp. jak vytvořit účet, mám účet na gamespy, ale ve hře mi to hází ,ať si vytvořím unique nick, nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nporadí mi někdo jak rozjet star wars battlefront rs přes infrastructive, resp. jak vytvořit účet, mám účet na gamespy, ale ve hře mi to hází ,ať si vytvořím unique nick, nevíte někdo co s tím?a to co jsem ti poradil já smazat a udělat new???:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastro Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jo, já furt neměl nic v soukromých zprávách, tak jsem byl netrpělivý....:D, hned to zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 jo, já furt neměl nic v soukromých zprávách, tak jsem byl netrpělivý....:D, hned to zkusím tam to nejde tak ze to co mas zaregistrovane na kompe bude aj v PSP tam musis na novo vytvorit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastro Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 tam to nejde tak ze to co mas zaregistrovane na kompe bude aj v PSP tam musis na novo vytvorit no nevím, nainstaloval sem gamespy arcade, zapl to, že to zkusím a ono to jelo a jede, takže díky hoši, jsem spokojen:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 no nevím, nainstaloval sem gamespy arcade, zapl to, že to zkusím a ono to jelo a jede, takže díky hoši, jsem spokojen:cheesygrin: a nick máš teda pořád stejnej =nastro??:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastro Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 a nick máš teda pořád stejnej =nastro??:!: jo porad stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pípa Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 zmnělil jsem datum konce přihlášek pač je nás zatim málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TimkyToad Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 No len pochybujem ze nas bude vela hrat... Skolsky rok - testy - monitor - prihlaski - nedostatok casu :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.