Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 Tak to netušim mam taky FW 2.10 , ale vše mi jde v poho . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 nerestartoval se nahodou graphic options neda sa to nekde nadstavit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 A normalně v menu máš normalní obraz . Mužeš zkusit restartnout PS3 drž dlouho tlačitko na restart . Dokud ti to nezapípa 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Eminator Odesláno Prosinec 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 aj vmenu je to nejaki kockatí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mansda36 Odesláno Prosinec 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2007 A skoušel jsi ten restart co jsem ti psal , ale jinak budeš muset asi na reklamaci . nebo ti třeba někdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 29, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Nekdy pomuze restore defeaut setings , najdes v setings -- system setings -- restore defeaut setings. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd Zkus jít do Display settings a tam je RGB tak dej full a nastav si propojeni, třeba tam máš nastavené hdmi a blbne to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Eminator
pls dal sem si do ps3 fw 2.10 a zapnem hru a je tmavá a ukážki sú moc bledé čo stím ???a ak na TV dam tmavšie zas hra je tmava a bledé je ukážka až moc bledá !! a bapr nekdei sa mi zdá že to čo má bit zelene je take trocha iné atd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.